Om WordPress

Vad är WordPress? Att välja WP-tema

WordPress är en plattform för att skapa hemsidor, bloggar och numera även enklare webbshopar. Layouten/Designen, alltså utseendet på sidan utgörs av något som kallas för WordPress Tema – WP tema. Genom att installera ett WP Tema så får du både mer funktionalitet, en modernare och snyggare hemsida.


Idag finns en hel uppsjö utav både gratis och köpbara WP-teman! Vi rekommenderar alltid att du köper ditt tema. Varför? Se listan nedan för argument till att köpa sitt WP-tema:
  • Först och främst innehåller de med största sannolikhet inte virus och elakartad kod
  • De är mycket mer avancerade och har både bättre och fler funktioner
  • Utseendet är alltid mycket mer genomtänkt då det är professionella webbgrafiker som tar fram dessa
  • Användarvänligheten är högre av samma anledning och således är de även mer lättnavigerade
  • De använder WordPress potential fullt ut
  • Vill du få de senaste lösningarna och effekterna så ska du betala för ett Tema

Köp WP Tema genom oss - Vi kan de bästa WordPress teman som finns
WordPress-tema.nu:s logotype är vald just för att vi vill se oss själva som just en plats där Ni kan finna nytt utseende på er hemsida likt logotypens olika utseenden och val.

Välj någon av återförsäljarna av WP-tema nedan:

Här kan du klicka på respektive företag som både producerar och säljer WP-teman.
Klicka på det företag du vill läsa mer om så kommer information att öppnas.

Themeforest.net

Köp WP-tema på Themeforest.net

Themeforest är en gigant av WP-teman. Här finns nästan 5000 stycken teman för WordPress.

Då det handlar om tredjepart-tillverkare, d.v.s. Themeforest utvecklar inte Teman själva, så är kvaliteten varierande. Vi har erfarenhet av både det allra bästa WP-tema vi någonsin stöt på från Themeforest. Men även de mest simpla som är så avskalat att vi blev direkt missnöjda. Så läs igenom allt innan du beställer så ska du nog bli nöjd.

Hemsida: www.Themeforest.net/category/wordpress

Themefuse.com

Professionella WP-teman från Themefuse.com

Themefuse har fler än 30 stycken egenproducerade Teman till WordPress att köpa och ladda ner. Det här är en Tema-tillverkare med högsta ambition. De kan onekligen konsten att lägga en professionell finish på sina WP-teman.

En annan fördel med Themefuse är också att du kan testköra samtliga av deras WP-teman innan du bestämmer dig i deras testlab. Skapa ett konto och testa dig fram, det kan det vara värt innan du bestämmer dig.

Hemsida: www.Themefuse.com

ElegantThemes.com

Hitta nytt WP-tema från ElegantThemes.com

ElegantThemes har idag ca 90 stycken WP-teman i sin portfölj. Liksom Themefuse så är samtliga egentillverkade. Med 30 personer i teamet finns det alltid god support att få när man behöver. Med jämna mellanrum spottar de ur sig nya Teman. Men de ser även till att uppdatera sina äldre med.

Nick som ligger bakom företaget menar att det inte är ett företag utan mer en Community som hela tiden strävar efter att bli större och bättre. Vi har flera kunder som varit oerhört nöjda med WP-tema från ElegantThemes. År efter år fungerar de felfritt. När konflikter uppstår i och med nya WordPress-versioner så löser teamet det snabbt med en ny uppdatering. Rekommenderas starkt!

Hemsida: www.ElegantThemes.com