WordPresskurs

Vi håller sedan flera år tillbaka en mycket omtyckt WordPresskurs. Det är en distanskurs som inte kräver några som helst förkunskaper i WordPress. Dessutom är den givetvis avdragsgill. En annan fördel är att kursmaterialet ingår i priset och då ni behåller det i PDF-dokument så kan ni återkomma till dem hur många gånger som helst även efter avslutad kurs. Många av tidigare kursdeltagare använder den som uppslagsverk och guide när de sedan sitter och arbetar. Detta är en mycket uppskattad funktion. Gör en intresseanmälan i formuläret till höger. När vi mottagit din intresseanmälan kommer du att få en digital PDF-broschyr över WordPresskursens upplägg, tidsåtgång och pris skickad till den e-postadress som du uppger här till höger.

Kursinformation: Plats: Distanskurs Tid: 2 månader Pris: 3999 kronor

I vår WordPresskurs erhåller du Certifiering

Efter avslutad kurs erhålles ett diplom om att du är WordPress-certifierad användare. Du kommer att ha förståelse för hela gränssnittet och kunna röra dig fritt och ledigt inom de ramar som original-installationen av WordPress har. Du kommer även att ha lärt dig installera WordPress på minst två vis. Kursen går även igenom en mängd tillägg, s.k. Plugins samt tar även upp om IT-säkerhet och SEO.

WordPresskurs för dig som vill bli specialist på WordPress
Gå vår WordPresskurs och lär dig att få WordPress-krafter

Köp WP Tema genom oss - Vi kan de bästa WordPress teman som finns
WordPress-tema.nu:s logotype är vald just för att vi vill se oss själva som just en plats där Ni kan finna nytt utseende på er hemsida likt logotypens olika utseenden och val.